Як потрібно молитися, щоб Бог почув молитви?

0

Кожному з нас, хто вірить в Бога, відомо, що молитва необхідна для розуміння істини і здійснення Божих приписів до нас. Кожен, хто вірить у Бога, прагне досягти результатів в молитві Богу, отримати Боже благословення, просвітлення і керівництво Святого Духа і таким чином покращити ситуацію у житті.

Однак сьогодні багато людей вважають, що вони часто моляться Богу, але не отримують допомоги, це змушує їх бути пасивними і слабкими духом. При цьому, багато людей плутаються в наступних питаннях: «Чи є молитва просто розмовою з Богом? Чому я не можу отримати допомогу від Бога і досягти результатів, хоча часто молюся?»

Як зробити молитву ефективною?

Ефективна молитва

Прочитавши деякі слова у Святому Писанні, можна виявити, що таїнство молитви дійсно існує. У книзі сказано: «Під час молитви твоє серце повинно бути відкритим перед Богом і воно повинно бути щирим. Ти дійсно спілкуєшся з Богом; ти не повинен обманювати Бога пестливими слух словами. Молитва фокусується на тому, що Бог бажає завершити сьогодні. Попроси Бога донести до тебе більше осяяння, пред’яви на Його розгляд свій нинішній стан і свої проблеми. Якщо людина по-справжньому не розкриває своє серце Богу, тоді Бог не торкається серця людини. Таким чином, найважливіше в молитві — говорити Богу слова свого справжнього серця, розповідаючи Йому про свої недоліки або про бунтівний характер, повністю розкриваючи себе Богу. Лише тоді Бог буде зацікавлений в твоїх молитвах, в іншому випадку Бог приховає від тебе Своє обличчя».

Між іншим, багато хто шукає дієву молитву від пороблень, яка захистить не тільки конкретну людину, а і близьких, рідних людей. Радимо вам прочитати статтю на сайті ukr-1.com, де є кілька варіантів дієвих молив від пороблень, захисту від злих людей.

З цих слів видно вірність Бога і праведність, а також Його святу сутність. Тільки якщо ми будемо молитися Богу з чесним серцем, Він почує нас. Це як спілкування між людьми. Якщо ми не можемо відкрити своє серце і ніколи не говоримо один одному про наші потаємні думки, то незалежно від того, скільки років ми знаємо один одного, ми не зможемо стати близькими друзями, а тим більше не зможемо бути впевнені один в одному. Ми не зможемо отримати щиру допомогу один від одного.

Аналогічно, незалежно від того, скільки років ми вірили в Бога або скільки разів ми молилися кожен день, якщо ми не молимося щиро Богу, тоді наші молитви лицемірні, і ми не отримаємо Божої допомоги. В цьому випадку ми не будемо визнані Богом. Наприклад, багато раз ми користуємося «хорошими словами», щоб обдурити Бога в наших молитвах і хочемо догодити Богові. Така поведінка схожа з поведінкою фарисеїв, які молилися по кутах вулиць і перед натовпами, намагаючись зробити все можливе, щоб інші бачили, наскільки вони побожні і благочестиві. Але який був результат? Коли Ісус прийшов, вони зневажали, засуджували і чинили опір йому. Таким чином, можна зрозуміти, що їх молитви були лицемірними. І Господь не тільки ненавидів такі молитви, але і засуджував їх.

Що являє собою істинна молитва?

Слова зі Святого писання: «Молитва це не той випадок, коли потрібно виконувати формальності або йти за процедурою. Молитва не означає, що треба бездумно повторювати слова. У молитві ти повинен віддавати своє серце Богу, ділячись з Ним тими словами, які в твоєму серці, щоб Бог доторкнувся до тебе. Щоб молитви стали дієвими, вони повинні ґрунтуватися на твоєму розумінні слів Божих. Тільки за допомогою молитви в оточенні слів Божих зможеш ти знайти більше підказок. Доказом істинної молитви служить володіння серцем, яке прагне виконання висунутих Богом вимог, і готовність виконувати ці вимоги. Тоді ти зможеш ненавидіти все те, що ненависне Богові, на підставі чого ти знайдеш знання, пізнаєш і виявиш для себе ті істини, які розкрив Бог. Володіння рішучістю і вірою, знанням і шляхом, за допомогою яких ти можеш практикуватися після молитви — лише це є істинною молитвою, і лише така молитва може бути дієвою.

Що ж означає молитися по-справжньому? Це означає говорити Богу ті слова, що в твоєму серці, це означає ділитися з Богом, усвідомивши Божу волю на підставі Його слів. Це відчуття особливої ​​близькості до Бога, відчуття того, що Він прямо перед тобою, і що у тебе є, що Йому сказати. Ось що значить молитися по-справжньому. Після щирої молитви в серці запанують мир і радість, здатність любити Бога зміцниться, і ти відчуєш, що в усьому твоєму житті немає нічого більш гідного або значимого, ніж любов до Бога. І все це послужить підтвердженням дієвості твоїх молитов».

Наприклад, молитва до Святого Миколая є прикладом дієвої молитви, якщо ви читаєте її щиро.

Ці слова говорять нам про те, що таке справжня молитва і якого ефекту можна досягти через неї. Ми бачимо, що молитва не означає, що перед Богом слід говорити хороші слова або копіювати інших. Зробити нашу молитву ефективною, це не просте питання, і найголовніше, що ми повинні молитися щиро.

Нам потрібно, щоб ми насамперед віддавали свої серця Богу, тому що тільки якщо ми будемо молитися Богу серцем, наші серця будуть почуті. І якщо ми отримаємо рішучість, віру, знання і шлях до настанов після такої молитви, наші молитви були ефективними. Крім того, справжня молитва означає говорити слова всім серцем до Бога, значить відчувати себе дуже близько до Бога, шукати Божу волю в Його словах.

Відповідно до цього, які з наших молитов вірні? Наприклад, коли ми молимося Богу, довіряючи наші реальні труднощі у себе вдома Богу, і підкоряючись Йому незалежно від того, що Він робить; коли ми покладаємо на Бога потреби і труднощі і просимо Його показати шлях до їх вирішення через молитви; коли ми молимося Богу про труднощі, з якими ми зіткнулися, і про те, як привести людей до Бога; коли ми молимося, щоб знайти просвітлення Бога і зрозуміти Його волю, щоб ми могли говорити про Нього, коли ми страждаємо від гонінь і скорботи. Все вищесказане це справжні молитви, сумісні з Божим серцем, і це те, що Бог хотів би почути і чим би міг насолодитися.

Тепер, коли ми знаємо, що таке таїнство молитви, наступний крок, який нам потрібно зробити — це постати перед Богом і молитися із чесним серцем, віддати наші серця Богу, говорити з Ним від серця, і розуміти Божу волю в Його словах. Тільки коли ми будемо молитися по-справжньому, наша молитва буде ефективною, і наші відносини з Богом стануть ближчими. Крім того, тільки справжня молитва може дозволити нам відчути світ і насолоду в душі. Давайте разом щиро молитися Богу в нашому реальному житті.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами - front2back2@gmail.com