З чого отримують масла

0

Кукурудзяна олія отримують з зародка насіння кукурудзи методом обробки. З кукурудзи одержують масла. Своїми властивостями кукурудзяна олія багата вмістом кислот. Це масло знаходиться в списку кращих сортів рослинних масел. Кукурудзяна олія буває рафінованим, і нерафінованою. Рафінована олія корисніше в ньому міститься більша кількість речовин.

efirne-maslo-fenhelya

Склад масла.

До складу кукурудзяного масла входить, вітаміни, білки, мінеральні речовини, лецитин, фітостерини, вітаміни, вуглеводи, ненасичені жирні кислоти. Колір кукурудзяної олії червоний. Дуже смачний на смак. Рафінована олія корисніше в ньому немає запаху. У маслі багато вітаміну Е.

Використання кукурудзяної олії.

Кукурудзяна олія використовують для догляду за дитиною. Кукурудзяна олія заспокоює нервову систему. Кукурудзяна олія потрібно застосовувати щодня. Кукурудзяна олія необхідно приймати годуючим матерям, вона збільшує молоко. Масло покращує волосся, нігті. Мігрень. Потрібно з’їдати одну ложку кукурудзяної олії в день.

Лущення.

Потрібно щодня приймати по 2 ложки кукурудзяної олії.

Випадання волосся.

Масло втирають в шкіру голови, потім оберніть голову рушником, змоченим гарячою водою і віджати. Процедуру повторіть 5-6 разів. Волосся набуває, блестящи вигляд.

Безсоння.

Потрібно втирати кукурудзяна олія в голову, долоні і п’яти.

Суха шкіра. Яєчний білок змішують з 2 ложкою кукурудзяної олії, і додають мед. Цією сумішшю мажуть обличчя. Расчеси. Потрібно змащувати маслом і масажувати.

Сверблячка шкірний.

Змішати кукурудзяне масло з кропом. Можна масажувати в сверблячі ділянки шкіри 2-3 рази на день. Маска. Яйця змішуємо з медом і кукурудзяним маслом. Добре перемішати до однорідності, і змащуємо обличчя. Змивається теплою водою. Шкіра перестає свербіти, і набуває свіжий вигляд.

Кукурудзяна олія в кулінарії.

З кукурудзяного масло роблять майонез, тесту, різних соусів, випічки. Кукурудзяна олії використовують у дитячому харчуванні. При смаженні масло не пінитися. Масло легко засвоюється організмом. Масло підходить для смаження, риби або м’яса. Використовують для приготування: хліба. Заправляють салати. Використовують для приготування домашнього майонезу. Рецепт. Кукурудзяні сирники. Сир 500г; 200г борошна; 300г сирної маси; 30гр цукру; солі; 2 яйця; 100гр груші в’яленої; 50мл масла. Сир розім’яти, додати яйця, сіль цукор. Насипати борошна, і розмішати. Груші нарізати і додати в тісто. Обсмажити на олії. З кукурудзяної муки роблять коржики.

Схожі записи:

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок