Зелені овочі з оливковою олією

0

Самий весняний і легкий вечерю можна приготувати із зелених овочів. Брюссельська капуста , спаржа , брокколі — всі вони належать до сімейства хрестоцвітних і завдяки своїм корисним властивостям можуть руйнувати ракові клітини і видаляти канцерогени з організму. Також ці овочі містять кальцій , залізо , вітамін С.

Зелені овочі з оливковою олією

Рецепт зелених овочів

склад:

1 пучок свіжої зеленої спаржі

500 г брюссельської капусти ( свіжої або замороженої)

1 стебло брокколі , розділений на суцвіття

2 столові ложки оливкової олії

2 столові ложки лимонного соку

4-5 очищених зубчиків часнику

Сіль , чорний перець

Приготування:

1 . У велику каструлю з підсоленою і кип’яченою водою додати брюссельську капусту і варити протягом 3 -х хвилин.

2 . Додати аспарагус і брокколі і варити ще 3-4 хвилини. Злити воду.

3 . Приготувати соус з оливкового масла , соку лимона , часнику і чорного перцю. У тарілку з овочами додати соус і подавати теплими.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок