Зелені щі з молодої кропиви

0

Поки на дворі «літо», і можна дістати молоду кропиву, не пропустіть момент — зваріть смачні і корисні щі і наповніть організм вітамінами.

lgshikr_7d046492c3440fc5a7bc373dee0b8009

 

Інгредієнти (на 3 порції):

— Одна куряча грудка ;

— 3-4 картоплини ;

— Середня цибулина ;

— Молода кропива — великий пучок ;

— 2-3 курячих яйця (відварені круто) ;

— Сіль, перець, 2 листочки лавра.

 

1. Поставте варитися бульйон, як тільки закипить, злийте першу воду, і дайте знову закипіти. Зніміть піну і варіть ще 15 хвилин.

2. Нарізану картоплю покладіть у бульйон, посоліть за смаком.

3. Додайте нашатковану цибулину, варіть до повної готовності овочів.

4. Гарненько промийте кропиву холодною водою, після чого ошпарте окропом і дайте стекти воді.

5. Попередньо відварені на круто яйця дрібно порубати.

6. Кропиву злегка відіжміть і некрупно порубаєте (наріжте).

7. Відварене куряче філе вийміть з бульйону, наріжте невеликими шматочками і знову покладіть у бульйон.

8. Опустіть в бульйон рубану кропиву.

10. Потім додайте рубані варені яйця.

11. Після чого варіть зелені щі не більше 10 хвилин, а за 5 хвилин до вимкнення не забудьте додати листочки лавра.

12. Щі з щавлю подаються зі сметаною і зеленню.

 

 

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -