Жироспалюючі супи для схуднення: рецепти, відгуки тих хто худає

0

«Чарівні» жироспалюючі супи допомагають худнути, тому що вимагають на перетравлення більше енергії, ніж вони дають.

Жироспалюючі супи

Низькокалорійний суп швидко дає відчуття ситості, завдяки своїм обсягу і консистенції. Крім того, такі супи допомагають налагодити правильне харчування і привести не тільки фігуру, але і весь організм в порядок — вони очищають травну систему, виводять токсини і шлаки. А влітку — взагалі сама природа сприяє оздоровчій дієті на смачних і корисних овочевих супах.

Американські кардіохірурги навіть прописують такі супи своїм пацієнтам із зайвою вагою перед операцією, оскільки на такій дієті можна без шкоди і наслідків для здоров’я за тиждень скинути до восьми кілограм, і численні відгуки це підтверджують.

 

Жироспалюючі супи для схуднення: рецепти

 

Боннський суп:

 

Інгредієнти:

Петрушка;

3-6 шт. середніх помідор;

Корінь селери або 3-4 її стебла;

трохи білокачанної капусти — маленький качан,

6 шт. середніх цибулин;

2-3 зелених болгарських перці.

 

Готуємо так:

Дрібно кришимо всі овочі, заливаємо водою або бульйоном (нежирним м’ясним або овочевим) (так, щоб води було приблизно на третину більше, ніж овочів) і варимо до готовності овочів. Замість солі в суп можна додати будь-яку приправу з перерахованих: часник, чилі, перець, карі, тобаско, соєвий соус, кмин, коріандр. Цибулю можна спершу трохи обсмажити на оливковій олії.

 

Жироспалюючий суп зі шпинатом

 

Інгредієнти:

1 цибулина;

зубчик часнику;

рослинне масло;

300 г замороженого або свіжого шпинату;

125 мл молока;

125 мл вершків.

 

Готуємо так:

Дрібно кришимо і обсмажуємо цибулю і часник в каструлі на невеликій кількості рослинної олії. Додаємо шпинат, тушкуємо до тих пір, поки він не стане м’яким. Солимо, перчимо (не сильно), потім заливаємо молоком і вершками. Після того, як суп закипить, варимо протягом п’яти хвилин. Знімаємо каструлю з вогню, збиваємо міксером.

Студимо, їмо холодним, можна додати в тарілку скибочку лимона.

 

Наступні супи для схуднення відрізняються тільки складом продуктів, а готуються приблизно однаково, тому сам рецепт приготування ми дамо після перерахування інгредієнтів для кожного з трьох страв.

 

Капустяний суп

Інгредієнти:

половина качана цвітної капусти;

половина касана білокачанної капусти;

1 цибулина;

1 солодкий перець;

2-3 шт. моркви;

6-8 стебел селери;

Пів лимона (сік);

приправи, сіль і зелень за смаком.

 

Томатний суп

3 помідори;

0,5 кг білокачанної капусти;

1 шт. моркви,

30 г корінь селери,

2 зубчики часнику;

приправи, сіль і зелень за смаком.

 

Цибулевий суп:

6 цибулин, 2 помідори;

пів качана капусти;

пучок зелені селери,

2 шт. зеленого болгарського перцю.

 

Для трьох останніх супів першою справою подрібнюємо капусту.

Овочі заливаємо водою так, щоб вона їх повністю покривала. У процесі варіння також стежимо за тим, щоб вода не википала і при необхідності доливаємо воду. Воду солимо спочатку. Якщо використовуємо корінь селери, то додаємо її на самому початку варіння, зелень ж — наприкінці. Моркву, цибулю і перець дрібно ріжемо і злегка обсмажуємо в оливковій олії, а в цю зажарку додаємо перетерті помідори (краще без шкірки), приправи і лимонний сік.

Зелень завжди додаємо в наш жироспалюючий супчик останньою. Кожен з цих супів здобув безліч позитивних відгуків жінок, що стежать за своєю вагою. Головне, стежте за тим, щоб щотижнева втрата ваги не становила більше семи-восьми кілограм.

 

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -