Грибний суп з вівсянкою

0

Вівсяні пластівці наповнюють суп харчовими волокнами , що дають відчуття ситості. Вони допомагають для зниження холестерину і цукру в крові.

Грибний суп з вівсянкою

У китайській медицині вівсянка — це зерно , яке зігріває , що підходить для прохолодної погоди , особливо , для тих , у кого є потяг до солодкого. Калорійність: 126 на одну порцію.

Склад на 5 порцій:

½ цибулини , очищеної та порізаної

2 зубчики часнику , очищеного і подрібненого

250 г нарізаних грибів

1 невеликий корінь селери , очищений і дрібно порубаний в блендері

3 склянки курячого бульйону або води

1 стакан вівсяних пластівців

¼ чайної ложки куркуми

8 листя базиліка , порізаних

1 чайна ложка солі

8-10 столових ложок натертого сиру фета

Приготування:

1 . Налити оливкова олія в каструлю і нагріти його . Додати цибулю , часник , гриби і селера , обсмажувати протягом 3 -х хвилин. Додати бульйон і варити ще 2 хвилини. Додати вівсянку і куркуму , зменшити вогонь і варити ще 8 хвилин , періодично помішуючи.

2 . Додати листя базиліка і сіль , перемішати і зняти з плити. Налити суп в тарілку і додати 1-2 столові ложки тертого сиру фета .

Схожі записи:

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок