Вівсяні пластівці наповнюють суп харчовими волокнами , що дають відчуття ситості. Вони допомагають для зниження холестерину і цукру в крові.
У китайській медицині вівсянка - це зерно , яке зігріває , що підходить для прохолодної погоди , особливо , для тих , у кого є потяг до солодкого. Калорійність: 126 на одну порцію.
Склад на 5 порцій:
½ цибулини , очищеної та порізаної
2 зубчики часнику , очищеного і подрібненого
250 г нарізаних грибів
1 невеликий корінь селери , очищений і дрібно порубаний в блендері
3 склянки курячого бульйону або води
1 стакан вівсяних пластівців
¼ чайної ложки куркуми
8 листя базиліка , порізаних
1 чайна ложка солі
8-10 столових ложок натертого сиру фета
Приготування:
1 . Налити оливкова олія в каструлю і нагріти його . Додати цибулю , часник , гриби і селера , обсмажувати протягом 3 -х хвилин. Додати бульйон і варити ще 2 хвилини. Додати вівсянку і куркуму , зменшити вогонь і варити ще 8 хвилин , періодично помішуючи.
2 . Додати листя базиліка і сіль , перемішати і зняти з плити. Налити суп в тарілку і додати 1-2 столові ложки тертого сиру фета .