Курча, запечене з сиром

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Запечена цілком птиця на святковому столі завжди в центрі уваги. Хай це не гусак або індичка , а хоча б навіть і курча , але зате в сирі ! 🙂 До речі , цією стравою можна порадувати своїх близьких і в звичайні дні (оскільки готується воно досить швидко і вельми просто) .

Курча, запечене з сиром

необхідні продукти

  •     Один цілий курча
  •     одне яйце
  •     2-3 столові ложки тертого сиру
  •     2 столові ложки борошна
  •     0.5 склянки панірувальних сухарів
  •     Зелена цибулька , петрушка , кріп
  •     Перець червоний мелений
  •     сіль

Приготування курчати

  1.     Відокремлюємо білок яйця від жовтка.
  2.     Сиплемо в білок сіль і збиваємо.
  3.     Змішуємо сир , перець , борошно і сухарі.
  4.     Мажемо курчати збитим яєчним білком і обвалюють у сухарях.
  5.     Викладаємо на деко і ставимо в розігріту духовку. Або поміщаємо курчати на грати , розташовану над деком в духовці.
  6.     Запікаємо птицю до золотистого кольору.

Ось такий от рецепт приготування курчати. До речі , подавати на стіл птицю варто , прикрасивши зеленню. На блюдо навколо можна також викласти трохи зеленого горошку , скибочки вареної моркви , яйця огірків .

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -