Яловичина з капустою

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

У моєму кулінарному блозі я вже не раз описував різні страви з м'яса і страви з капусти , але сьогоднішнє страву можна сміливо віднести до обох з цих категорій . Один із способів максимально смачно подружити капусту і м'ясо я представляю сьогодні вашій увазі .

Яловичина з капустою

Завдяки цим рецептом яловичина з капустою постає у вигляді страви , геніально поєднує оригінальну простоту і унікальний смак. І той час, який доведеться витратити на приготування , незмінно окупиться усіма його кулінарними достоїнствами.

Тепер про те , які продукти нам будуть потрібні .

необхідні інгредієнти

  •     0.5 кілограма м'яса ( яловичини)
  •     0.5 кілограма капусти
  •     4 столових ложки рослинної олії
  •     2 часточки часнику
  •     1 цибулина ріпчастої цибулі
  •     Чорний мелений перець
  •     петрушка
  •     сіль

Петрушку можна брати як свіжу (тоді знадобиться пучок середнього розміру ), або сушену (тоді варто взяти пару столових ложок) .
Як приготувати яловичину з капустою

Спочатку варто підготувати яловичину. М'ясо очищаємо від плівок , жиру і жив , а потім нарізаємо дуже тонкими шматками. Різати бажано поперек волокон. Пласти яловичини повинні бути достатньо широкими , але при цьому вельми і вельми тонкими .

Потім треба зробити маринад. Для приготування маринаду використовуємо рослинне масло , сіль , петрушку , чорний перець і часник. Якщо у вас свіжа петрушка , її треба якомога дрібніше нарізати. Часник - розчавити або натерти на дрібній тертці. Потім просто змішуємо всі компоненти.

Далі необхідно замаринувати м'ясо. Нарізану яловичину укладаємо в яку або посуд шарами . При цьому кожен з шарів гарненько мажемо приготовленим маринадом . Накриваємо посуд кришкою і ставимо її в холодильник. Маринувати м'ясо бажано 10-12 годин. Можна і менше , але не менше п'яти годин.

Після довгих очікувань ми підійшли до фінальної стадії приготування нашого страви. Але для того , щоб яловичина і капуста увійшли в міцний союз , давши нам можливість насолодитися їх смаком , необхідно докласти ще трохи зусиль . Краще заздалегідь нарізати капусту і цибулю , після чого приступити до основного дійства ( капусту треба різати тонкими смужками , цибулю - як вам подобається).

Залишилося лише засмажити яловичину з капустою та цибулею , але це треба робити певним чином. Спочатку обсмажується м'ясо. Воно повинно викладатися на сильно розігріту суху сковороду ( то-есть , на ній не повинно бути масла). Перед обжаркой з м'яса бажано зчистити залишки маринаду , так як шматочки петрушки та часнику дуже швидко згорять . Є ризик того , що яловичина підгорить і прилипне до сковороди , тому бажано використовувати сковороду з антипригарним покриттям.

М'ясо треба смажити близько десяти хвилин , після чого додати цибулю і капусту. При цьому варто трохи зменшити вогонь. Всі разом обсмажуємо до стану готовності (поки капуста і цибуля не стануть м'якими і прозорими ) .

Страва готова , залишилося тільки розкласти по тарілках і подати на стіл.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -