Історія паштету

0

«Паштет» — німецьке слово. Паштет здатний прикрасити будь-який стіл. А якщо господиня проявить фантазію, зможе приготувати різні, страви. Можна їсти ложками, можна намазувати на хліб.

chicken-liver-pate

Склад паштету.

Що входить до складу паштету: печінка яловича, свиняче м’ясо, масло вершкове. Також, мізки, жовтки, кістковий жир, цибулю, сіль перець горошком, кориця. Самими хорошими є печінкові та шпротні паштети. Для кращого смаку додають жир або вершкове масло. Корисною їжі багато, фрукти, овочі, і корисні м’ясні продукти.

Випускають паштети в банках. Паштети бувають печінкові, гусячі, рибні, курячі, яловичі. Всі вони різні за смаком і запахом, і володіють різними властивостями.

Для приготування паштетів з овочів і круп використовують цибулю, крупи, моркву, гарбуз, горох. При виробництві паштетів додають масло вершкове, молоко, яйця, сир, м’ясні і кісткові бульйони.

Паштети являють собою продукт, з вмістом м’яса. Консистенція м’яка, роблять спеціальними способами обробки. Паштети, розфасовані в оптимально зручну упаковку, користуються великим попитом, і вважаються делікатесним продуктом.

Які бувають паштети.

Випускають паштети консервовані, вагові, штучні, в оболонці.

М’ясна сировина буває. Для приготування паштетів використовують свиняче м’ясо, жир свинячий. При приготуванні яловичих паштетів використовують масло, сухе молоко, молочну сироватку, плазму крові, яйця, сир, м’ясні і кісткові бульйони, вітамінні препарати.

Користь паштету.

У печінці тріски міститься цинк, йод, калій, фосфор. Печінка риб теж дуже корисна. З печінки тріскових риб роблять риб’ячий жир, який корисний дітям, і вагітним жінкам. Жінки, які приймають, печінку під час вагітності народжують, здорових малюків.

У печінці риб багато вітамінів, мікроелементів, амінокислоти.

Одна порція печінки дає на місяць вітамінів.

Печінка здоровим людям вона дає зберегти здоров’я, а хворим придбати його.

Печінка корисна для організму, вона підвищує гемоглобін. При недокрів’ї потрібно взяти 250 г печінки дрібно нарізати, посолити, і полити соком лимона. Курс 1 тиждень. Готують млинці з печінкою. Додають в овочі, картопля. Приймати потрібно обсмажену печінку вона корисніша. Печінка потрібно вживати щодня. Паштет приємний за смаком і запахом. Але потрібно знати, як правильно її зберігати.

Схожі записи:

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок