Паштет з яловичої печінки по-домашньому

0

Любителі страв з печінки оцінять цей рецепт. Смачний яловичий паштет ( в сенсі , паштет з яловичої печінки) припаде до смаку багатьом . Погодьтеся , такі страви як паштети , в домашніх умовах готуються не часто.

Паштет з яловичої печінки по-домашньому

Тим більше є привід випробувати цей рецепт 🙂

 

склад продуктів

  •     1 кілограм яловичої печінки
  •     250 грам копченої свинячої грудинки
  •     100 грам свинячого сала
  •     1 / 3 склянки коньяку
  •     1 цибулина
  •     1 зубчик часнику
  •     Чорний мелений перець
  •     сіль

Як приготувати печінка по цьому рецепту

  1.     Печінка ріжемо не надто великими шматками.
  2.     Грудинку також ріжемо .
  3.     У каструлю кладемо печінку , грудинку , цибулю і часник.
  4.     Варимо всі разом , поки печінка всередині не порозовеет .
  5.     Зварені продукти так само разом пропускаємо через м'ясорубку , або подрібнюємо в блендері.
  6.     Отриману масу солимо , перчимо , додаємо в неї коньяк.
  7.     Все дуже добре перемішуємо , або знову використовуємо блендер.
  8.     Викладаємо у форму для запікання ( форму попередньо треба змастити маслом).
  9.     Ріжемо свиняче сало тонкими скибочками і накриваємо ними весь шар печінки.
  10.     Форму закриваємо фольгою і ставимо на деко. На деко ж наливаємо води.
  11.     Деко ставимо в розігріту духовку.
  12.     Готуємо в духовці при середній температурі приблизно 1 годину 20 хвилин.

Ну а далі (після вилучення духовки) охолоджуємо форму , виймаємо з неї готовий паштет , розрізаємо на шматки і подаємо на стіл!

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -