Яблучно-селеровий фреш з ківі

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Сьогодні мені хочеться поговорити про фреші. Дуже корисна річ, але тільки, якщо пити з розумом. Фруктові, овочеві та мікси - експериментуємо і насолоджуємося.

benefits-of-celery-juice

Яблучно-селеровий фреш з ківі

Що потрібно:

1 черешок селери

1,5 зеленого яблука (типу Гренні Сміт)

1 ківі

1/2 склянки зелені петрушки

невеликий шматочок кореня імбиру (бл. 2 см)

2 ч.л. соку лайма чи лимона

 

Видавіть сік з фруктів, зелені і імбиру. Додайте сік лайма, розмішайте і подавайте негайно.

 

Якщо у вас слабка соковижималка, яка не зможе видавити сік із зелені. Можна змішати петрушку з невеликою кількістю води в чаші блендера до однорідності і додати в готовий сік.

 

Для готового фрешу характерна пишна пінка зверху, а прозорий сік осідає (як на фото).

 

Чим корисний?

 

Сік ківі має властивість спалювання жирів, які блокують артерії, для уникнення виникнення і розвитку тромбів.

Яблучний сік завдяки великій кількості мінералів особливо корисний для шкіри, волосся і нігтів.

Сік селери дуже корисний при авітамінозі, підвищує тонус, покращує апетит, має сечогінний і послаблюючий ефект.

Сік петрушки це нормалізація кисневого обміну, підтримання і нормалізація роботи наднирників і щитоподібної залози. Це дуже концентрований сік, тому його завжди вживають у міксах.

 

П.С. Не бійтеся додавати селеру, її різкий смак притупляється солодкістю ківі і яблука, а запах - імбиром.

 

Будьте здорові!

 

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -