Запечені баклажани з соусом з йогурту

0

Овочі завжди урізноманітнюють наше меню , додаючи такі необхідні для дієти і правильного харчування елементи . Баклажани , запечені в духовці , що не вберуть жир , так як посмажені на сковороді , а лише отримають більш вишуканий смак. Дізнайтеся , як запекти червону рибу в духовці і ви отримаєте ще одне поживна страва , яке ідеально підійде до святкового столу.

Запечені баклажани з соусом з йогурту

Коли ви запікаєте баклажани , то краще всього подати їх з яким-небудь соусом. При додаванні в наше блюдо йогурту , ми не тільки допомагаємо всмоктуванню вітамінів і мінералів з ​​баклажана , але і покращує травлення. Для тих , хто чутливий до коров’ячого молока , можна використовувати йогурт з козячого молока.

4 порції ( 125 калорій на порцію)

склад:

3-4 баклажана ( 850 грам)

Сік з половини лимона

Соус з йогурту :

300 мл біо- йогурту 3 % жирності

1 столова ложка подрібненої петрушки

1 столова ложка подрібненої кінзи

½ столової ложки подрібненої м’яти

2 зубчики подрібненого часнику

Сіль , перець

Приготування:

1 . Промити баклажани , висушити і поставити в духовку на середню температуру. Запікати поки вони не стануть м’якими і трохи потемніють .

2 . Перекласти баклажани на тарілку і розрізати вздовж по всій довжині до верхівки. Розкрити баклажан і в отвір налити лимонний сік.

3 . Змішати йогурт , петрушку , кінзу , м’яту , часник і спеції.

4 . На баклажан вилити йогуртовий соус і подавати до столу.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -