Чапчхе корейська локшина

0

Буквально вчора , в попередньому пості я обіцяв опублікувати тут ще один рецептик корейської локшини. Власне , виконую обіцянку 🙂 Сьогодні у нас корейська локшина « чапхе ».

Чапчхе корейська локшина

Відразу скажу , що готується це страва не за п’ять хвилин , але воно досить і досить смачне. Варто спробувати його приготувати.

 

Продукти для приготування корейської локшини « чапхе »

 

  •     100 грам крохмальної локшини танмен
  •     100 грам яловичини (необхідно , щоб м’ясо було абсолютно без сала)
  •     800 грам свіжих грибів ( рекомендується використовувати опеньки через швидкість їх приготування , але можна й інші ; можна також використовувати сушені гриби , але їх треба попередньо вимочити )
  •     1 невеликий свіжий огірок
  •     1 невелика морква
  •     0.5 частини цибулини ріпчастої цибулі середніх розмірів
  •     0.25 частини середньої груші
  •     2 і 2/ 3 столових ложки соєвого соусу
  •     2 столових ложки цукру
  •     1 досить велика головка часнику
  •     1 столова ложка меду
  •     1 столова ложка рослинної олії
  •     Трохи (пара столових ложок) кунжутного масла
  •     Мелений чорний перець
  •     Молотийкунжут (небагато)
  •     сіль

Корейська локшина чапхе — приготування

Для початку локшину треба зварити. Кип’ятимо воду , кладемо в неї локшину і додаємо столову ложку рослинної олії. Варимо хвилин п’ять (вона повинна стати прозорою) , перекладаємо в друшляк і промиваємо холодною водою.
Потім нарізаємо локшину шматками довжиною 5-6 сантиметрів , додаємо в неї : дві столові ложки соєвого соусу , дві столові ложки цукру , одну столову ложку кунжутного масла. Все перемішуємо .

Потім готуємо м’ясо: нарізаємо його вздовж волокон , промиваємо , даємо стекти всій воді (можна навіть віджати , щоб м’ясо було досить сухе) і змішуємо з чорним перцем ( насипте за смаком , але багато перцю не треба) , столовою ложкою меду , чайною ложкою кунжутного масла , 2 / 3 столової ложки соєвого соусу і розчавленим часником (його має бути приблизно чайна ложка).

Тепер приступаємо до грибів . Кип’яти в каструлі воду і ненадовго поміщаємо туди гриби. Потім відкидаємо їх в друшляк і охолоджуємо. Даємо стекти воді. Потім гриби дрібно ріжемо , додаємо невелику кількість кунжутного масла ( приблизно чайна ложка) , солимо. Все перемішуємо і поки залишаємо .

Огірки ріжемо досить тонкою соломкою довжиною близько чотирьох сантиметрів , солимо , перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин. Потім промиваємо холодною водою , відкидаємо в друшляк , даємо воді стекти і поки відкладаємо .

Моркву і грушу нарізаємо точно так само , як і огірки перед цим — соломкою ( грушу попередньо треба очистити від шкірки ) . Нарізані моркву і грушу кладемо у воду , підсолоджену цукром ( окремо один від одного) .

Потім розігріваємо на сковороді олію і смажимо ( окремо !) Огірки , цибуля , а потім і моркву. Все поки відкладаємо в окремий посуд — нехай остуджується .

Моєму сковороду , знову розпалює на ній масло і викладаємо на сковороду м’ясо. Обсмажуємо його на сильному вогні , але досить недовго — до того моменту , як виділиться рідина . Потім на сковороду треба викласти гриби , все змішати , вогонь зменшити і вже всі разом досмажити до готовності. І знову ж , все викладаємо в окремий посуд і охолоджуємо .

І ось тепер приступаємо до головного дійства ! На велике не глибоке блюдо викладаємо локшину , м’ясо з грибами , смажені овочі , грушу , все злегка солимо (за смаком) , посипаємо меленим кунжутом і перемішуємо .

Нарешті! Корейська локшина готова до вживання 🙂 Смачного !

З.И. Ну і всім — кулінарних успіхів 🙂

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами - front2back2@gmail.com