Дієта «Червоне і зелене»

0

Дієту «червоне і зелене» можна використовувати як для схуднення, так і для очищення організму. Крім того, вона має і омолоджуючі властивості. Набір продуктів для дієти такий, що кращий час для неї - з травня по вересень. Основний раціон харчування дієти «червоне і зелене» становить рослинна їжа червоного або зеленого кольору. Рослинні пігменти червоного кольору є антиоксидантами (уповільнюють старіння, перешкоджають росту ракових клітин), регулюють проникність судин, прискорюють їх відновлення, мають потужну протизапальну дію.

Дієта «Червоне і зелене»

Зелений пігмент хлорофіл має антисептичні властивості, активізує відновлювальні властивості організму. Інші корисні і лікувальні властивості фруктів і ягід.

«Червона частина» меню дієти: помідори, буряк, червоний болгарський перець, редиска, червоний грейпфрут, червона капуста, будь червоні ягоди і т.д.

«Зелена частина» раціону дієти: огірки, петрушка, кропива, зелене листя кульбаб, щавель, листя салату, кріп, м'ята і будь-яка інша зелень, капуста, кабачки, патисони, зелена квасоля та горошок, зелена цибуля і цибуля-порей, виноград, ківі, зелені яблука і т. д.

Їсти перераховані вище продукти можна і потрібно щодня в будь-якій кількості і в будь-якому вигляді: салати, супи (вегетаріанські), другі страви, соки, напої.

Пити рекомендується зелений або трав'яний чай, каркаде. Крім цього протягом дня можна з'їсти: шматочок зернового або чорного хліба, одне яйце або 100 грам риби або 30 грам сиру або стакан молока, 1-2 ст. ложки рослинної олії або сметани, квадратик гіркого шоколаду, якщо вам немає 16 або ви старше 45 років - додайте ще 100 грам будь-якого нежирного білкового продукту.

Рекомендується дотримуватися дієти «червоне і зелене» 2 тижні. На початку осені, коли організм відчуває стрес, дана дієта допоможе уникнути ознак депресії, поліпшити настрій і зберегти тонус.

Кропиву, листя кульбаб, в яких дуже багато вітамінів і мікроелементів можна збирати в травні - червні, засушити і під час дієти заварювати або класти в суп.

Дотримання дієти сприяє: поліпшенню роботи шлунково-кишкового тракту, нормалізації обміну речовин, зниженню рівня «поганого» холестерину в крові, підвищенню імунітету, зменшення ризику виникнення захворювання на рак.

 

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -