Секрет стрункості Моніки Белуччі

0

Вибачте цей текст доступний тільки в “російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Моніку Белуччі сьогодні називають «другою Софі Лорен», захоплюючись її красою і ідеальною фігурою. Однак Моніка нечасто відвідує фітнес-центри. Яким же чином їй вдається відповідати таким схвальним оцінкам?

x_e9b65268

Італійська кінозірка завжди відверта з журналістами. На їх питання про секрет її ідеальної фігури Белуччі відповіла щиро. «Я не люблю і не можу займатися фітнесом», – заявила вона. «Це просто неможливо при моєму ритмі життя. Зйомки починаються о шістій ранку, і я фізично не можу перед ними відвідувати спортзал. Дієти я використовую – і не знаю кращої, ніж італійська національна кухня».

Тут Моніка явно злукавила, хоча знамениті італійські спагетті в її тижневій програмі харчування присутні. Як і набір досить поширених продуктів, знайти які можна в будь-якому супермаркеті. Ніяких обмежень і заборон – все підійде, тільки споживати в міру.

Понеділок

Сніданок: кава без вершків, кілька галет або тостів з ложечкою джему.

Обід: овочевий салат з оливковою олією, цільнозерновий хліб, свіжі ягоди і фрукти.

Вечеря: порція спагетті з невеликою кількістю тертого сиру, овочевий салат, фрукти.

Вівторок

Сніданок: йогурт з шматочками фруктів.

Обід: яєчня з трьох білків і одного жовтка, тушковані кабачки, цільнозерновий хліб і фрукти.

Вечеря: порція вареного або підсмаженого нежирного м'яса, овочевий салат з оливковою олією, фрукти.

Середа

Сніданок: чай з лимоном, пара тостів, фрукти.

Обід: трохи нежирного сиру, порція відвареної картоплі із зеленню і оливковою олією

Вечеря: спагетті з домашнім томатним соусом (без м'яса), зелень, фрукти.

Четвер

Сніданок: Кукурудзяні пластівці в нежирному йогурті

Обід: порція рису з відвареною телятиною, тушковані кабачки, ягоди та фрукти.

Вечеря: порція відварної риби, овочевий салат з оливковою олією, цільнозерновий хліб, трохи винограду.

П'ятниця

Сніданок: склянка свіжовичавленого соку з галетами або тостом.

Обід: порція спагетті, зелень, половинка невеликого ананаса.

Вечеря: квасолевий салат з яйцем, зеленню і солодкою цибулею, заправлений оливковою олією, цільнозерновий хліб, фрукти.

На вікенд можна вживати страви будь-яких днів.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок *** З питань розміщення реклами -