Чим харчуватися в офісі взимку, щоб не погладшати

0

З наближенням зими у багатьох офісних працівників або фрілансерів виникає питання, як би не погладшати в період, коли найбільше часу проводиться у комп’ютера і недостатньо фізичної активності. Пиріжки не найкращий продукт для перекусу, а для правильної роботи обміну речовин краще всього їсти кожні чотири години. Замовлення суші доставка яких здійснюється швидко і вчасно, може допомогти в умовах зайнятості на роботі.

Чим харчуватися в офісі взимку, щоб не погладшати

Для того щоб не погладшати в офісі в зимовий час потрібно дотримуватися п’ять основних правил:

1. Приготуйте стакан води, який завжди буде наповнюватися і поставте на робочий стіл. У прохолодну погоду сечогінна система прискорюється, тому важливо уникати втрати рідини, а також, коли тіло бореться з сильним охолодженням, йому потрібно більше води. Випивайте 8-12 стаканів води в день, можна іноді пити трав’яний чай без цукру.

2. Пийте зелений чай. Він багатий антиоксидантами, які знижують ризик хвороб, і володіє природною антибактеріальної захистом. Але не пийте зелений чай разом з молочними і м’ясними продуктами, бо він заважає поглинанню мінералів, таких як залізо і кальцій, який міститься в них.

3. Вживайте в їжу складні вуглеводи багаті клітковиною (вівсянка, хліб з цілісно зерновий пшениці, житній хліб, коричневий рис, нут, сочевиця), відмовтеся від білого хліба і випічки, в яких містяться порожні вуглеводи, і немає ніякої поживної цінності.

Вживання в їжу складних вуглеводів сприяє підвищенню рівня серотоніну, зниження якого призводить до депресії і відсутності терпіння. Таким чином, якщо рівень серотоніну високий, у нас покращується настрій і довше залишається відчуття ситості.

4. Їжте рибу, принаймні, два рази на тиждень. Щоб не погладшати в офісі, можна приготувати салат з овочів з тунцем або сардинами (особливо, з риби Північних морів) вони містять жирні кислоти Омега3, які борються з депресією і володіють протизапальними властивостями.

Іншими джерелами Омега3 кислотами є горіхи і соєві боби.

5. Вживайте в їжу продукти з теплою температурою. Згідно з твердженнями китайської медицини, ми схильні взимку їсти більше. Харчування підвищує температуру тіла і забезпечує паливо для обігрівання. Холодна їжа буде стимулювати механізм голоду, а гаряча їжа заспокоїть організм, і ми будемо задовольнятися меншою кількістю їжі. Тому найкраще взимку не вживати їжу прямо з холодильника. Наприклад, йогурт краще виймати заздалегідь, щоб він придбав кімнатну температуру.

Їжте «теплі» продукти: волоські горіхи, мед, кедрові горіхи, фініки, яловичину і м’ясо птиці, рис, киноа, жито, овес, квасоля, сочевицю, горох, яйця, гарбуз, буряк, солодкий картопля, кольрабі.

Додавайте в напої та продукти «теплі» спеції: імбир, корицю, хрін, кмин, мускатний горіх, розмарин, лавровий лист, часник, цибулю.

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок