Суп із сочевицею і шпинатом

0

Суп від гуру англійської кухні Джеймі Олівера відмінно вписується в усі рамки правильного харчування. Смачний і легкий обід!

gG08lz3[54342](300x230)

Що потрібно (на 4 порції):

1 велика морква

1 стебло селери

1 маленька цибулина

1 зубчик часнику

шматочок імбиру, розміром з великий палець

1/2 червоного перчика чилі

1 великий помідор

150 г червоної сочевиці

100 г шпинату

1,5 л курячого бульйону

сіль, перець

оливкова олія

 

1. Очистіть моркву і цибулину, дрібно порубайте їх. Стебло селери тонко наріжте. Часник подрібніть.

 

2. Розігрійте в глибокій каструлі 1 ст.л. оливкової олії і спассеруйте в ньому овочі до золотистого кольору (10-15 хв), помішуючи. Влийте гарячий курячий бульйон і дайте закипіти. Уменшіть вогонь і варіть близько 10 хв.

 

3. Імбир очистіть і дрібно порубайте. Перчик чилі очистіть від насіння, подрібніть. Помідор наріжте невеликими шматочками. Всипте в бульйон промиту сочевицю, помідор, чилі і імбир. Посоліть і поперчіть за смаком.

 

4. Варіть 10 хв, поки сочевиця не приготувалась. Додайте промиті листя шпинату і готуйте ще 30 сек.

 

Приємного апетиту.

 

Суп можна подавати відразу, а можна пюрирувати його ручним блендером, тоді отримаєте крем-суп. Подавайте з натуральним несолодким йогуртом або нежирною сметаною. Дуже смачне й ароматне блюдо. Сочевиця не має абсолютно ніякого специфічного смаку, так що не бійтеся відкрити для себе цей найдавніший сорт бобових. Суп виходить дуже поживним і ситним!

 

 

 

 

 

Схожі записи:

Оставить ответ

Copyright © 2016 argprint.com.ua - Блог для жінок